terug-naar-overzicht

CM-11 Electrolux ZB-IV 1.35m, 4-traps, TL verlichting

Omschrijving:
4 traps, zilvergrijs RAL 9006 cascade wandkoeling in supermarkt uitstraling. Totale breedte is 1.35 m. Voorzien van 3 in hoogte verstelbare schappen + bodemschap. Schappen zijn zowel recht als gravity load in te stellen. Veel inwendige diepte daardoor grote vulinhoud. Panoramische kopschotten bieden uitstekend zicht op uw producten. Voorzien van LED verlichting onder ieder schap voor optimale verlichting van uw producten. Tevens voorzien van nachtgordijn.

Download de technische specificaties: Download PDF

Deze koeling is geschikt voor:

deze koeling is voor vlees deze koeling is voor kaas deze koeling is voor vis deze koeling is voor afg deze koeling is voor maaltijden deze koeling is voor salade deze koeling is voor drank deze koeling is voor pizza deze koeling is voor zuivel


offerte aanvragen

  • 24/7 Full Service
  • Martkleider Benelux
  • Duurzaam assortiment
  • Beurzen & Instore promotie
  • Ruim 2500 artikelen!
  • In ieder EU land leverbaar!

Afmetingen Vermogen / aansluiting
Vermogen230 V
Wattage2200 W
Min. temperatuur+0 °C
Max. temperatuur+5 °C
Etaleerplateau hoogte18 cm
Etaleerplateau breedte4x125 cm
Etaleerplateau diepte1x30, 1x40, 1x50, 1x80 cm
Buiten Hoogte (cm)170 cm
Buiten Breedte (cm)133 cm
Buiten Diepte (cm)125 cm
  1. Schrijf de eerste review!

Schrijf uw eigen beoordeling over dit product:

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Beoordeling

Product aanpassing / Ideeenbus

U hebt een speciale koeling in gedachten, maar u kunt deze niet online vinden? U wilt net een beetje anders presenteren? Laat het ons weten! Er is meer mogelijk dan de standaard artikelen! Cool Rentals denkt graag met u mee! Vul het formulier hieronder in, geef hierbij uw belangrijkste wensen aan zoals, koeler, vriezer, afmeting, self service, bediening, kleur, huur frequentie etc. U kunt ook uw ontwerp uploaden! Onze afdeling Research & Development neemt dan spoedig contact met u op om uw wensen door te spreken!