terug-naar-overzicht

KT-8 RVS Guardia 1.45m, costumized Tapas

Omschrijving:
Dé margemaker in het vers segment! Breed toepasbare impulse koeltafel voorzien van een speciaal op maat gemaakt inzetframe geschikt voor ¼ GN bakken en voorzien van een speciale full colour ‘Fruit’ uitstraling. Voorzien van een geforceerde koeling, een koude gordijn wordt gecreëerd en hierdoor zijn temperatuurschommelingen verleden tijd! De impulse koeltafel heeft een inwendige stapelhoogte van maar liefst 28 cm!

Download de technische specificaties: Download PDF

Deze koeling is geschikt voor:

deze koeling is voor vlees deze koeling is voor kaas deze koeling is voor vis deze koeling is voor afg deze koeling is voor gebak deze koeling is voor maaltijden deze koeling is voor drank deze koeling is voor salade deze koeling is voor pizza deze koeling is voor zuivel


offerte aanvragen

  • 24/7 Full Service
  • Martkleider Benelux
  • Duurzaam assortiment
  • Beurzen & Instore promotie
  • Ruim 2500 artikelen!
  • In ieder EU land leverbaar!

Afmetingen Vermogen / aansluiting
Vermogen230 V
Wattage1750 W
Min. temperatuur-1 °C
Max. temperatuur+7 °C
Etaleerplateau hoogte21,5 cm
Etaleerplateau breedte136 cm
Etaleerplateau diepte82,5 cm
Buiten Hoogte (cm)209 cm
Buiten Breedte (cm)158,5 cm
Buiten Diepte (cm)114 cm
  1. Schrijf de eerste review!

Schrijf uw eigen beoordeling over dit product:

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Beoordeling

Product aanpassing / Ideeenbus

U hebt een speciale koeling in gedachten, maar u kunt deze niet online vinden? U wilt net een beetje anders presenteren? Laat het ons weten! Er is meer mogelijk dan de standaard artikelen! Cool Rentals denkt graag met u mee! Vul het formulier hieronder in, geef hierbij uw belangrijkste wensen aan zoals, koeler, vriezer, afmeting, self service, bediening, kleur, huur frequentie etc. U kunt ook uw ontwerp uploaden! Onze afdeling Research & Development neemt dan spoedig contact met u op om uw wensen door te spreken!