terug-naar-overzicht

TB-1-2 Koelvitrine NICE 1.00m, zelfbediening

Omschrijving:
Koelvitrine type NICE, koelvitrine op verrijdbaar onderstel, tevens als opzetvitrine te gebruiken. Vitrine is voorzien van statische verdamper en plaatkoeling. Zeer geschikt voor het presenteren van onverpakt vlees, vis en kaas. In bediening of zelfbediening verkrijgbaar. De koelvitrine is aan de achterzijde voorzien van een smal werkblad ( 20 cm diep ). In bedieninguitvoering is verlichting mogelijk, kleur verlichting kan aangepast worden naar gelang uw product.

Download de technische specificaties: Download PDF

Deze koeling is geschikt voor:

deze koeling is voor vlees deze koeling is voor kaas deze koeling is voor vis deze koeling is voor afg deze koeling is voor gebak deze koeling is voor maaltijden deze koeling is voor salade deze koeling is voor pizza deze koeling is voor zuivel


offerte aanvragen

  • 24/7 Full Service
  • Martkleider Benelux
  • Duurzaam assortiment
  • Beurzen & Instore promotie
  • Ruim 2500 artikelen!
  • In ieder EU land leverbaar!

Afmetingen Vermogen / aansluiting
Vermogen230 V
Wattage350 W
Min. temperatuur-1 °C
Max. temperatuur+4 °C
Etaleerplateau hoogte20 cm
Etaleerplateau breedte90 cm
Etaleerplateau diepte56 cm
Buiten Hoogte (cm)90 cm
Buiten Breedte (cm)99,5 cm
Buiten Diepte (cm)82 cm
  1. Schrijf de eerste review!

Schrijf uw eigen beoordeling over dit product:

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Beoordeling

Product aanpassing / Ideeenbus

U hebt een speciale koeling in gedachten, maar u kunt deze niet online vinden? U wilt net een beetje anders presenteren? Laat het ons weten! Er is meer mogelijk dan de standaard artikelen! Cool Rentals denkt graag met u mee! Vul het formulier hieronder in, geef hierbij uw belangrijkste wensen aan zoals, koeler, vriezer, afmeting, self service, bediening, kleur, huur frequentie etc. U kunt ook uw ontwerp uploaden! Onze afdeling Research & Development neemt dan spoedig contact met u op om uw wensen door te spreken!