terug-naar-overzicht

TB-7 Koelvitrine Brabant 1.45m, zelfbediening

Omschrijving:
Zeer gebruiksvriendelijke koelvitrine type Brabant, verrijdbare koelvitrine voorzien van gekoelde opslagruimte onder het etaleerplateau ( onderkoeling) , toegankelijk d.m.v. klapdeurtjes. Koelvitrine voorzien van geforceerde luchtcirculatie. Veelzijdig te gebruiken als bediening of zelfbedieningsvitrine. In bedieninguitvoering is de vitrine voorzien van verlichting, aan te passen naar gelang uw product. Voorzien van werkblad aan de achterzijde (29 cm diep ). Kleur: uitwendig wit, voorzien van stootbeugel aan de voorzijde.

Download de technische specificaties: Download PDF

Deze koeling is geschikt voor:

deze koeling is voor vlees deze koeling is voor kaas deze koeling is voor vis deze koeling is voor afg deze koeling is voor gebak deze koeling is voor maaltijden deze koeling is voor salade deze koeling is voor drank deze koeling is voor pizza


offerte aanvragen

  • 24/7 Full Service
  • Martkleider Benelux
  • Duurzaam assortiment
  • Beurzen & Instore promotie
  • Ruim 2500 artikelen!
  • In ieder EU land leverbaar!

Afmetingen Vermogen / aansluiting
Vermogen230 V
Wattage850 W
Min. temperatuur+0 °C
Max. temperatuur+4 °C
Etaleerplateau hoogte21 cm
Etaleerplateau breedte140 cm
Etaleerplateau diepte71 cm
Buiten Hoogte (cm)104,5 cm
Buiten Breedte (cm)145 cm
Buiten Diepte (cm)97 cm
  1. Schrijf de eerste review!

Schrijf uw eigen beoordeling over dit product:

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Beoordeling

Product aanpassing / Ideeenbus

U hebt een speciale koeling in gedachten, maar u kunt deze niet online vinden? U wilt net een beetje anders presenteren? Laat het ons weten! Er is meer mogelijk dan de standaard artikelen! Cool Rentals denkt graag met u mee! Vul het formulier hieronder in, geef hierbij uw belangrijkste wensen aan zoals, koeler, vriezer, afmeting, self service, bediening, kleur, huur frequentie etc. U kunt ook uw ontwerp uploaden! Onze afdeling Research & Development neemt dan spoedig contact met u op om uw wensen door te spreken!