terug-naar-overzicht

S-6 Special Paris

Omschrijving:
Uniek presentatie koelmeubel in strak design, ontwikkeld en vervaardigd in eigen werkplaats door het team van Cool Rentals! voorzien van 2 presentatie niveaus. De 1e etage is voorzien van 8 gekoelde stolpen en de 2e etage beschikt over nog eens 3 gekoelde stolpen. De stolpen worden gekoeld door middel van plaatkoeling en is uitermate geschikt over het presenteren van unieke producten zoals opgemaakte gerechten, vers vlees, vis en desserts. Iedere stolp is voorzien van haar eigen LED spot die een warm witte kleur licht brengt op het gepresenteerde product. De aankleding van de special is in hoogglans zwarte acrylaat taartpunten, iedere taartpunt beschikt over 1 stolp. De ombouw is gemaakt van RVS. De doorsnee van dit presentatie koelmeubel is 1.72 m en met haar hoogte van 2.30 m een echte eye catcher voor uw stand!

deze koeling is voor snacks deze koeling is voor dessert deze koeling is voor salade deze koeling is voor maaltijden deze koeling is voor gebak deze koeling is voor vis deze koeling is voor kaas deze koeling is voor vlees


offerte aanvragen

  • 24/7 Full Service
  • Martkleider Benelux
  • Duurzaam assortiment
  • Beurzen & Instore promotie
  • Ruim 2500 artikelen!
  • In ieder EU land leverbaar!

Afmetingen Vermogen / aansluiting
Vermogen230 V
Wattage2500 W
Min. temperatuur+1 °C
Max. temperatuur+4 °C
Etaleerplateau hoogte35 cm
Etaleerplateau breedte11 stolpen van 30 cm Ø cm
Buiten Hoogte (cm)228 cm
Straal buiten172 cm
Vermogen / aansluiting230 Volt / 2500 Watt
  1. Schrijf de eerste review!

Schrijf uw eigen beoordeling over dit product:

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Beoordeling

Product aanpassing / Ideeenbus

U hebt een speciale koeling in gedachten, maar u kunt deze niet online vinden? U wilt net een beetje anders presenteren? Laat het ons weten! Er is meer mogelijk dan de standaard artikelen! Cool Rentals denkt graag met u mee! Vul het formulier hieronder in, geef hierbij uw belangrijkste wensen aan zoals, koeler, vriezer, afmeting, self service, bediening, kleur, huur frequentie etc. U kunt ook uw ontwerp uploaden! Onze afdeling Research & Development neemt dan spoedig contact met u op om uw wensen door te spreken!