terug-naar-overzicht

WM-1 Vitello 1.40m LED verlichting

Omschrijving:
Wandkoeling Vitello in zilverkleur, voorzien van 4 in hoogte verstelbare schappen, trapsgewijs, + bodemschap. De schappen zijn schuin te plaatsen; ‘gravity load’. Geforceerde koeling voorzien van LED verlichting onder ieder schap en nachtgordijn in de koof. Tevens voorzien van panoramische kopschotten die een optimaal zij aanzicht op uw producten mogelijk maken. Wandkoeling in zeer eigentijdse en trendy uitstraling, wegens temperatuur instelmogelijkheden zeer geschikt voor vlees en vis producten.

Download de technische specificaties: Download PDF

Deze koeling is geschikt voor:

deze koeling is voor vlees deze koeling is voor kaas deze koeling is voor vis deze koeling is voor afg deze koeling is voor gebak deze koeling is voor maaltijden deze koeling is voor salade deze koeling is voor drank deze koeling is voor zuivel deze koeling is voor pizza


offerte aanvragen

  • 24/7 Full Service
  • Martkleider Benelux
  • Duurzaam assortiment
  • Beurzen & Instore promotie
  • Ruim 2500 artikelen!
  • In ieder EU land leverbaar!

Afmetingen Vermogen / aansluiting
Vermogen230 V
Wattage2000 W
Min. temperatuur+0 °C
Max. temperatuur+4 °C
Etaleerplateau hoogte23 cm
Etaleerplateau breedte124,5 cm
Etaleerplateau diepte1x24, 1x131, 1x39, 1x44, 1x56 cm
Buiten Hoogte (cm)214,5 cm
Buiten Breedte (cm)136 cm
Buiten Diepte (cm)90 cm
  1. Schrijf de eerste review!

Schrijf uw eigen beoordeling over dit product:

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Beoordeling

Product aanpassing / Ideeenbus

U hebt een speciale koeling in gedachten, maar u kunt deze niet online vinden? U wilt net een beetje anders presenteren? Laat het ons weten! Er is meer mogelijk dan de standaard artikelen! Cool Rentals denkt graag met u mee! Vul het formulier hieronder in, geef hierbij uw belangrijkste wensen aan zoals, koeler, vriezer, afmeting, self service, bediening, kleur, huur frequentie etc. U kunt ook uw ontwerp uploaden! Onze afdeling Research & Development neemt dan spoedig contact met u op om uw wensen door te spreken!