Algemene bedrijfsinformatie Cool Rentals

Cool Rentals is de handelsnaam van Cooltrade Holland BV te Harderwijk.Cooltrade Holland  BV is de statutair gevestigde bedrijfsnaam in het Kamer van Koophandel register.

Cool Rentals is sinds 1997 een full service verhuur bedrijf in professionele horeca- en bedrijfskoelingen dat actief is op vele nationale en internationale beurzen in Europa en zelfs ver daarbuiten waaronder Dubai.

Cool Rentals is gevestigd in Harderwijk en beschikt over een groot magazijn met maar liefst meer dan 2000 verschillende artikelen.

Cool Rentals is een onderdeel van de Bouwman Groep.

De Bouwman Groep is reeds 30 jaar een begrip in de koeltechnische branche.

De Bouwman Groep bestaat uit een aantal zelfstandige ondernemingen met elk een specialistische tak van de koeltechnische branche. Er is een revisie onderdeel, Bouwman Bedrijfskoeling genaamd, hier worden complete supermarkten inclusief installaties compleet gedemonteerd en gereviseerd, gebruikte koel- en vriesmeubelen krijgen hier een tweede leven.

Geschiedenis CoolrentalsEr is een onderneming die zich specialiseerd in energiezuinige systemen en oplossingen voor de koeltechnische branche; ESTEM.  Te denken valt aan speciale glasafdekkingen voor hoge wandkoelingen welke u aantreft in de vele supermarkten die ons land rijk is. Glasschuifdeksels voor koel- en vrieseilanden, energiezuinige ventilatoren, montage van speciale LED verlichting.

Een ander zusterbedrijf van Cool Rentals is Cooltrade International BV; zij importeert uit geheel Europa een groot assortiment stekkerklare koel- en vriesmeubelen die zowel in de Horeca als in de retail toepasbaar zijn. Te denken valt aan merken zoals Tecfrigo, Scaiola, Mondial Elite, Rivacold, Frilixa, Tefcold, DGD, Bolarus, Unis, ES Systems, Trimco etc.  Als groothandel behoort zij tot de top 3 van Nederland. Cooltrade International beschikt over een groot magazijn waardoor zij uit voorraad binnen 2 werkdagen kan leveren op iedere locatie.

Het leveren van al onze artikelen gebeurt door ons eigen transportteam. Per dag rijden er 5 vrachtwagens door het land om alle goederen te leveren, of bij verhuur, retour te halen. Het transport is in eigen beheer en  is er een transportvergunning verleend waardoor er ook transport voor derden wordt verzorgd.

De Bouwman Groep heeft niet alleen vestigingen in Nederland maar ook over de grens;

Sinds 1996 is er een filiaal in Polen actief en sinds 2009 is er een dochteronderneming gevestigd in Duitsland. In beide buitenlandse filialen worden alle activiteiten zoals in de vestigingen in Nederland aangeboden.

De Bouwman Groep beschikt over 3 locaties in Nederland:

Het hoofdkantoor en een gedeelte van het magazijn is gevestigd in Harderwijk. ESTEM beschikt tevens over een locatie in Harderwijk en in Lelystad is er nog een groot terrein dat enkel dient als opslag van voorraad.

De Bouwman Groep biedt u alle aspecten op het gebied van koel- en vriestechniek!

Contactgegevens

Cool Rentals
Fahrenheitstraat 18-20
3846 BN Harderwijk

Tel. (+31) (0)341-410 540
Fax (+31) (0)341-410 550