Full Service

Tijdens alle Nationale en Internationale beurzen heeft Cool Rentals een service team ter plaatse.

Het service team is niet alleen verantwoordelijk voor het oplossen of voorkomen van storingen maar zijn ook ter plaatse tijdens de levering op locatie, plaatsen het product op de stand en sluiten het aan op het stroom netwerk. Op veel beurzen dient een speciaal 24hrs stroompunt te worden besteld, zodra de lampen in de hallen uit gaan ’s avonds gaat ook al het stroom in de hal er af, met als gevolg dat de vriezer de volgende ochtend ontdooid is en u uw producten dient te vervangen nog vóórdat de bezoekers arriveren! Om dit soort stress situaties te voorkomen controleert ons service team of de koeler of vriezer werkelijk op het 24hrs stroompunt is aangesloten. Zij doen dit door de stroom in de stand uit te schakelen middels de hoofdschakelaar en controleren vervolgens het gehuurde artikel nog functioneert. Mocht dit niet het geval zijn dan is er geen reden tot paniek, het service team zal niet eerder vertrekken dan dat de stroomvoorziening is geregeld! ( u dient dan wel een bestelling voor 24hrs stroom te hebben geplaatst bij de organisatie! )

Het service team is vaak daags voor de beurs begint al vanaf ’s morgens vroeg aanwezig en vertrekt meestal als 1 van de laatste.

Op de beursdag wordt de controle van de koel- en vriesapparatuur zo vroeg mogelijk uigevoerd. Vaak voordat de standhouders op de stand arriveren heeft ons service team de artikelen al technisch gecontroleerd op temperatuur, de verlichting ingeschakeld en de nachtgordijnen en/of nachtafdekking verwijderd en opgeborgen.

Tijdens de beursdag bent u verzekerd van enkele bezoekjes van één van de teamleden! Zij controleren een aantal malen per dag de temperatuur, geven advies over belading van het gehuurde koel/vriesapparaat zodat u met een gerust hart uw producten kunt aanbieden aan nieuwe en bestaande relaties.

Mocht er onverhoopt een technisch probleem ontstaan dan vindt u het storingsnummer op het storingformulier in uw pantry ( geplakt op de deur aan de binnenzijde ). Krijgt u geen gehoor laat dan een voicemail bericht achter met uw bedrijfsnaam, hal + standnummer en dan komt er zo spoedig mogelijk een monteur langs om het probleem te verhelpen.

 

De bereikbaarheid van mobiele telefonie in vele beurshallen is matig tot slecht. Door de vele telefoons die aanwezig zijn en de gebruikte aluminium materialen wordt het bereik verstoord en kan het zijn dat ons service team enkel SMS berichten kan ontvangen. Dat is ook de reden dat zij een aantal malen per dag een controle uitvoeren.

 

Contactgegevens

Cool Rentals
Fahrenheitstraat 18-20
3846 BN Harderwijk

Tel. (+31) (0)341-410 540
Fax (+31) (0)341-410 550