Huren van Koelcontainers of vriescontainers?

Wij zijn HET punt voor de verhuur van koelcontainer en vriescontainer,
voor alle mogelijke voorzieningen en locaties!

Onze koel- en vriescellen:

  • Levering binnen 24 uur en 24/7 Full Service!
  • Ruime formaat keuze
  • Temperatuurbereik van -22°C tot +10°C
  • Conform HACCP normen
  • Huren voor korte en lange termijn

Offerte aanvraag

Levering op iedere locatie!

Cool Rentals beschikt over een modern en geoutilleerd wagenpark dat het mogelijk maakt om de koel- en vriescellen op iedere locatie te leveren. Nieuw dit jaar is de speciale Scania voorzien van een kraan met een reikwijdte van maar liefst 29 meter!

Deze combinatie kan maar liefst 2 koel of vriescellen van 20 voet tegelijk transporteren en leveren. Op deze manier wordt er kostenbesparend en efficiënt gehandeld voor u als klant; maar ook voor het milieu.

HACCP

Voedselveiligheid is erg belangrijk. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen is de HACCP methode ontwikkeld. Iedere onderneming die te maken heeft met de productie, opslag en distributie, de verwerking en bereiding van voedingsmiddelen is vanuit de Warenwet voor Levensmiddelen HACCP verplicht. U als klant hebt de keuze voor een standaard reiniging conform HACCP richtlijnen of een complete desinfectie van het te huren artikel.

Cool Rentals past de richtlijnen conform HACCP regelgeving toe in haar organisatie. Alle koel- en vriescellen worden professioneel gereinigd door middel van professionele, milieuvriendelijke reinigingsartikelen. Zo wordt de vorming van bacteriën onmogelijk gemaakt.

24/7 Full Service!

Cool Rentals biedt u tijdens de huurperiode gegarandeerd 24 uur per dag, 7 dagen per week full service via het controle center. U als klant kunt zorgeloos gebruik maken van onze artikelen! In geval van een storing komt onze service dienst zo spoedig mogelijk ter plaatse! Het service controle center is bereikbaar via 06 20 000 923.

Online monitoring

De koel – en vriescellen 20 ft zijn allen voorzien van de modernste technologieën zoals een draadloos modem voorzien van continu internet. Een ingebouwde sensor detecteert een storing in de vorm van een te hoge temperatuur, open deur melding, ingevroren verdamper of wellicht spanningsuitval. De sensor staat in verbinding met de draadloze modem en plaatst een alarmmelding bij het remote controle center.

Ontvang binnen 1 werkdag vrijblijvende offerte: