Rijpingskast Dry aged beefDry Aged Beef

Op deze pagina treft u alle productinformatie aan van onze Dry Aged Beef Rijpingskasten.
 
Sinds kort heeft Cool Rentals een aantal modellen rijpingskasten in haar assortiment welke uitstekend geschikt zijn voor dry aging.

Dry Aged Beef wordt gerijpt, veelal van een Iers, Schots, Australisch of Amerikaans rund.
Het stuk vlees wordt gerijpt onder bepaalde condities zoals hoge luchtvochtigheid.

De rijpingsperiode kan variëren tussen 1 t/m 5-6 weken. Dit is afhankelijk van het soort vlees dat met gebruikt maar ook van het gewenste resultaat. Iedereen kan voor zichzelf bepalen wat de beste rijpingstijd is voor haar product.

De Australische slager Victor Churchill is bij veel van de vakmensen bekend. Ook hij werkt met Dry Aged Beef.

Voor Sligro Food Group Nederland heeft Cooltrade International in samenwerking met Cool Rentals een 6-tal rijpingskasten geplaatst voor een pilot. Tevens heeft zelfslachtende slager Herman Ter Weele uit Oene model TF700 in gebruik! Slagerij de Groene Weg uit Rotterdam en Slagerij de Groene Weg uit Nijmegen huren beiden model MEAT 550 naar tevredenheid!

Ons assortment Rijpingskasten

Het assortiment Dry Aged Beef rijpingskasten bestaat o.a. uit een prachtige strakke panoramische Presentatie vitrine, 4-zijden voorzien van glas waardoor optimaal zicht is op het vlees. Verkrijgbaar in enkel- of dubbeldeurs uitvoering. Beiden zijn geschikt voor zowel een hangende als een liggende presentatie.
 
Nieuw is ons model speciaal voor gebruik in restaurants! Een panoramische vitrine, 4-zijden voorzien van glas waardoor er optimaal zicht op het gerijpte vlees is, door deze manier van presenteren in uw restaurant creëert u een stukje beleving voor uw gast!  Hoogte: 1.17 m, breedte 0.80 x 0.73 m diepte. Mogelijkheid voor het hangen van 4 lendes. Deze rijpingskast is geschikt voor het verder doorrijpen van minimaal 2 weken gerijpte stukken

Het is ook mogelijk dergelijke rijpingskasten te huren bij Cool Rentals.

Meer informatie over de Dry Aged Beef?

Wilt u graag een proef doen in uw winkel zonder grote investering? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice! Zij kunnen u informeren over de aantrekkelijke instaptarieven!

Zie voor meer informatie de pdf's:

Contactgegevens

Cool Rentals
Fahrenheitstraat 18-20
3846 BN Harderwijk

Tel. (+31) (0)341-410 540
Fax (+31) (0)341-410 550

Bezoekers zochten ook op: