!

Marge, daar draait het uiteindelijk allemaal om. Wat blijft er over onder de streep?

De een kijkt naar percentages, de ander naar absolute getallen, maar we sturen er allemaal op. Zeker op het gebied van vers. Gekenmerkt door een beperkt percentage A-merken en "gezonde" marges.
Niet onbelangrijk in het best renderende segment van het afgelopen jaar. Vers blijft een ‘hot item’, want daar kan de supermarktondernemer zich mee onderscheiden en blijven de marges overeind. Maar het kan allemaal nog veel beter, zonder dat u daar een hoop tijd of moeite in hoeft te steken!


Fresh Impulse is precies wat de naam al doet vermoeden; een koeltafel speciaal ont- worpen ter bevordering van impulsaankopen in het verssegment. Uw klant neemt de beslissing voor een impulsaankoop binnen 3 seconden. In deze korte tijd moet het product de aandacht trekken van de consument. Daar heeft u middelen voor nodig zoals de Fresh Impulse koeltafel. Een innovatief concept ontwikkeld voor één doel: het sturen van impulsaankopen, zodat u uw omzet kunt vergroten, zonder dat dit u extra tijd of moeite kost.


Dit levert u niet alleen extra omzet op, maar ook een hoge omloopsnelheid en een heel interessante marge. De benodigde investering is gering doordat de koeltafels enkel op leasebasis verkrijgbaar zijn.

Contactgegevens

Cool Rentals
Fahrenheitstraat 18-20
3846 BN Harderwijk

Tel. (+31) (0)341-410 540
Fax (+31) (0)341-410 550

Bezoekers zochten ook op: