Nieuws archief

Interactieve Visuals & LED Video oplossingen voor uw stand

12 september 2017
Interactieve Visuals & LED Video oplossingen voor uw stand

In deze stand is boven de wandkoelingen een high-tech video wall geplaatst.

Door met video te werken in uw stand genereert u meer sfeer en beleving. De content kan uw te exposeren verse producten ondersteunen en mooi voor het voetlicht brengen. Naast uw eigen commerciële boodschap kunt u er zelfs voor kiezen om ook uw leveranciers een platform aan te bieden. Ondersteunende exploitatie mogelijkheden waar geen extra vloeroppervlak voor nodig is. Bovendien kunt u uw hele bedrijf op een unieke manier presenteren en meerdere producten tegelijk laten zien. 

LedGo Interior Panels zijn ideaal om in uw stand toe te passen. Een LED wall is eenvoudiger te plaatsen dan u denkt! LedGo heeft in eigen beheer speciale plafond en vloerpanelen ontwikkeld die modulair zijn maar nog belangrijker; eenvoudig in montage. 

Wilt u weten wat LedGo voor uw beursdeelname kan betekenen?
Wij helpen u graag in contact te komen met de specialisten van LedGo!
Ze verzorgen niet alleen de LED video panelen maar beschikken over een zeer ervaren en creatief team graphic designers die voor u content op maat ontwikkelen! 

Wie denkt dat video content alleen voor multinationals is weggelegd zal zich verbazen over wat er voor uw budget mogelijk is!

 


Contactgegevens

Cool Rentals
Fahrenheitstraat 18-20
3846 BN Harderwijk

Tel. (+31) (0)341-410 540
Fax (+31) (0)341-410 550