Nieuws archief

Schepijs verkopen? Huur een vitrine voor het hele seizoen!

4 februari 2016
Schepijs verkopen? Huur een vitrine voor het hele seizoen!

IJs is Hot & Trendy 

Nederland kent steeds meer ijssalons, waren het er in 2014 nog slechts 400, in 2015 is het aantal ijssalons maar liefst bijna 800! Ijs is tegenwoordig in veel smaken, soorten en kwaliteiten te verkrijgen. Ambachtelijk Italiaans schepijs en Nederlands Biologisch schepijs maken een grote opmars dit seizoen.

Ijs is een perfect ‘bij’ product! Met slechts 1m2 kunt u in een seizoen zomaar 1000 liter schepijs verkopen, wist u al dat de marge op vers bereid ijs behoorlijk te noemen is? 

Cool Rentals start met ingang van 1 Maart een geheel nieuw concept; wellicht heeft u er wel eens aan gedacht om dat hoekje in uw zaak om te toveren tot een ijssalon maar bent u geschrokken van de kosten dat het met zich mee brengt.

U weet natuurlijk van te voren niet of het idee zal slagen, zullen uw klanten u weten te vinden? Levert het wel iets op in plaats van alleen maar kosten? Wat is de kans van slagen als ik begin? En de meest onbeantwoorde vraag is toch wel; hoeveel ijs ga ik verkopen? Hoe groot moet de ijsvitrine zijn? Red ik het met 7 bakken? Of moet ik toch naar 14 of misschien 24 bakken? Als u nu direct een nieuwe vitrine koopt zonder antwoord op eerdere vragen is het toch een behoorlijke gok.

Cool Rentals is van mening dat er nog veel meer ijssalons in Nederland kunnen komen met een beetje hulp; ons huur-concept.

U kunt bij Cool Rentals kiezen uit een aantal verschillende producten, allemaal met een eigen prijs. Er is voor ieder budget een mogelijkheid voor het verkopen van ijs!

U huurt het artikel voor een aantal maanden ( minimaal 3 ) en na deze huurperiode kunt u met een gerust hart gaan evalueren > is de vitrine groot genoeg? Mis ik een aantal smaken? Heb ik te weinig voorraad?

Wij helpen u graag met de evaluatie en geven u persoonlijk advies.

Na afloop van de huurperiode staat u voor de keus; verlengen, opzeggen of een overname.

Maar misschien weet u al welke vitrine het meest geschikt is voor uw zaak, maar ontbreekt het u aan financiële kracht en kunt u zich geen aankoop veroorloven. Dan is wellicht het financial lease concept van Cool Rentals een optie voor u? U weet van tevoren uw maandelijkse lasten en na betaling van de laatste termijnbetaling is de vitrine uw eigendom.

Onze groothandel Cooltrade International ( zusterbedrijf ) heeft met een aantal producenten exclusieve dealerships weten te sluiten. De merken die ons komen versterken zijn o.a. IFI, Nomastar, Juka, Rosetti en Ciam. Van het Italiaanse merk Tecfrigo, waar al jaren een zeer goede band mee is opgebouwd, zijn een aantal van hun nieuwste modellen toegevoegd.

Wees gerust, voor (bijna) iedere portemonnee hebben we een prachtige ijsvitrine! 

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en bijbehorende tarieven? Neem contact op met onze klantenservice! Wij staan u graag te woord! 0341- 410 540 of info@coolrentals.nl 

 


Contactgegevens

Cool Rentals
Fahrenheitstraat 18-20
3846 BN Harderwijk

Tel. (+31) (0)341-410 540
Fax (+31) (0)341-410 550