Voor elke vraag een gekoelde oplossing

Cool Rentals is sinds 1997 een full service verhuur bedrijf in professionele stekkerklare horeca- en bedrijfskoelingen dat actief is op vele beurzen binnen Europa. Door onze zeer uitgebreide voorraad spelen wij in op alle vragen van onze klanten. Cool Rentals haar magazijn is gevestigd in Harderwijk en is onderdeel van de Bouwman Groep. Van een standaard koel of vrieskast naar een door ons zelf gebouwde luxe special koeling, voor elke vraag hebben wij de gekoelde oplossing. Ook zijn wij gespecialiseerd in koel en vriescellen. Wat voor koeling u ook nodig heeft, op een beurs, in de retail, horeca of particulier, wij adviseren u graag!

De Bouwman Groep is reeds 40 jaar een begrip in de koeltechnische branche

De Bouwman Groep bestaat uit een aantal zelfstandige ondernemingen met elk een specialistische tak van de koeltechnische branche. Er is een revisie onderdeel, Bouwman Bedrijfskoeling genaamd, hier worden supermarkten inclusief installaties compleet gedemonteerd en gereviseerd, gebruikte koel- en vriesmeubelen krijgen hier een tweede leven. Er is een onderneming die zich specialiseert in energiezuinige systemen en oplossingen voor de koeltechnische branche; ESTEM. Te denken aan speciale afdekkingen voor hoge wandkoelingen welke u aantreft in de vele supermarkten die ons land rijk is. Dag/nacht afdekking voor koel- en vrieseilanden, energiezuinige ventilatoren, montage van speciale LED verlichting.

Een ander zusterbedrijf van Cool Rentals is Cooltrade International BV; zij importeert uit geheel Europa een groot assortiment stekkerklare koel- en vriesmeubelen die zowel in de horeca als in de retail toepasbaar zijn. Als groothandel behoort zij tot de top 3 van Nederland. Cooltrade International beschikt over een groot magazijn waardoor zij uit voorraad binnen 2 werkdagen kan leveren op iedere locatie.

Het leveren van al onze artikelen gebeurt door ons eigen transport Bouwman Cargo Solutions. Per dag rijden er gemiddeld 15 vrachtwagens door het land om alle goederen te leveren, of bij verhuur, retour te halen. Het transport is in eigen beheer en is er een transportvergunning verleend waardoor er ook transport voor derden wordt verzorgd.


De Bouwman Groep biedt u alle aspecten op het gebied van koel- en vriestechniek!