Full Service Cool Rentals tijdens beurzen

Het service team is dan verantwoordelijk voor het oplossen en/of voorkomen van storingen. Op veel beurzen dient een speciaal 24hrs stroompunt te worden besteld via de beursorganisatie. Let wel, Cool Rentals is niet verantwoordelijk voor uw stroom op de stand en/of het aansluiten van uw bestelde meubel(s)! Alle zaken zoals stroom aansluitingen, watertoevoer etc. verloopt via de beurs organisatie en/of stand bouwer. Vraag ook uw nachtstroom aan!

Het service team dan is voor het aanvangen van de beurs al vanaf ’s morgens vroeg aanwezig en vertrekt meestal als 1 van de laatste. Op de beursdag wordt de controle van de koel- en vriesapparatuur zo vroeg mogelijk uitgevoerd. Vaak voordat de standhouders op de stand arriveren heeft ons service team de artikelen al technisch gecontroleerd.

Tijdens de beursdag bent u verzekerd van enkele bezoekjes van één van de teamleden! Mocht u een dringende vraag hebben en/of een probleem kunt u altijd naar ons bellen zodat wij direct het team kunnen aansturen om u te bezoeken op uw stand. U bent dan de gehele beursperiode verzekerd van onze full service!